onsdag 14. januar 2009

Vi er fremdeles i Fremantle

Ja vi er da fremdeles i fremantle, og vi bruker dagene på stranden. Kjenner at jeg har blitt litt hekta på å kite, for det er stort sett det som frister. For det er veldig moro. vi har egentlig ikke gjort annent de siste dagene.


På søndag var vi på akvariummet her i perth, der var det haier, rokker, seler, og skillpadder. Og masse fisk så klart ;) Det var helt greit, vi var ikke akkurat veldig imponert.. Ikke valgte vi den beste dagen heller, det var sikkert 40 grader, strålende sol, og sinnsykt masse folk! Da hjalp det masse å kunne reise på stranden og ta et bad :D


Nå er det bare et par dager igjen av å bo i bilen, de siste tre ukene har vi leilighet i Lancelin! Det skal bli godt å ha et sted å ha alle tingene, en seng og sove i og  et fast sted å være. Det skal også bli godt å komme hjem til norge, borte bra, men hjemme best :D


Mange varme klemmer fra Guro

9 kommentarer:

Nina sa...

Ja,ikke lenge igjen nå før du skal kle på deg masse klær og fryse ;) ... så bare nyt varmen og bading og alt som hører til med ferie :) I dag skinner sola her, men mangler noe hvitt på bakken! Sees om ikke lenge ;) Klem xx

Toril sa...

Oh, i know you miss me ;)

Guro sa...

Savner dere alle sammen :)
I dag og noen dager fremover er det meldt 40 grader her.. så godt å varmt ja :) i dag har jeg stort sett bare ligget i vannet og duppet!
Fiks litt snø før jeg kommer hjem da! vil ha snø! :)

Toril sa...

Just for you:

http://www.yr.no/sted/Norge/Vestfold/Stokke/Stokke/langtidsvarsel.html

Mamma og pappa sa...

hei jenta mi.Nå er kl.2130 fredag kveld og det har snødd litt, og det er melt snø hele resten av helgen.Vi reiser ikke på hytta med slike vasler i sikte. Det hadde vært koselig med litt snø, det er jo tross alt vinter.Nå er detvel like før dere er i hus igjen? Det må være mye bedere nå som det er så varmt. Det er vel kjørligere inne i et murhus ville jeg tro. Nå var Brede akkurat innom skulle hilse, du sover vel du nå? mensnart er det morgen hos dere.Hisen mamma.

Mamma og pappa sa...

Hei Guro. Jeg er som vanlig opptatt av været og det kun et tynt snølag idag, heldigvis, jeg er for grønn vinter, men på Gjøvik er det snø og der er det ski-NM denne helgen. I dag har det vært 15km for damer og den som vant er din og Bredes tremening. Ho er 18 år og heter Ingvild Flukstad Østberg så det synes vi veldig gøy. Hilsen fra pappaen.

Guro sa...

Pappa: Vi lander på gardermoen onsdag 11 februar kl 10.30.
Så moro det var da, pappa! Har ikke hørt om henne før da..
Mamma: Vi har kommet oss inn i ny leilighet og det var veldig godt å få alle tingene ut av bilen og vi gleder oss til å ha en seng å sove i :) det har faktisk ikke vært så ille og sove i bilen. det lufter nesten litt her hver kveld, så det har gått bra.
Vi håper veldig på at det skal være snø når vi kommer hjem vi da.

Toril sa...

Da skal jeg sende deg bilde av snøen som har kommet idag! :D

Susanne sa...

Savner deg nå altså! Godt det ikke er så lenge til du kommer!! Gleder meg til du kommer hjem!! Big hug!