torsdag 8. januar 2009

Kiteing i Safety bay

Den siste dagen vi var i Lancelin, kitet jeg i nesten 4 timer. Den ene gangen jeg var ute var jeg så uheldig at jeg havnet der som all tangen var... dvs tett tang til over livet, jeg klarte ikke å gå innover, så fant ut at jeg måtte prøve å krabbe oppe på det istedenfor. Det var ekkelt, ekkelt, ekkelt!


Etter noen dager i Lancelin igjen dro vi ned til Safety bay, når vi kom dit var helt vindstille og du kunne se utover havet og se luften bevret! det var varmt, vi satt i skyggen og spiste frokost :)


Vinden kom etterhvert, og jeg fikk en super dag! Lærte tre viktige ting i går, klarer å ta høyde, slik at jeg kommer inn på det samme stedet hver gang og ikke bare følger etter kiten. Jeg klarer å kjøre med en hånd, og jeg klarer av og til å snu uten å legge meg  ned i vannet :DI området her er det masse pelikaner, de er sinnsykt store fuger!
Nå sitter vi på en kafe i Fremantle hvor det er gratis nett, det er ikke lett å finne det her. Senere i dag skal vi på en strand som heter Woodis, det er nok en varm dag med sol!


Her ligger bildene for januar5 kommentarer:

Nina sa...

Wow...jeg er virkelig imponert!!! Du er jo rågod :)
Å du ser heller ikke noe brun ut ;) Så før du kommer tilbake forventer jeg at du er ren og pen ;) hihi...
Her rusler dagene med jobb, møte og ryddekveld...ellers skjer det ikke så mye gitt ;)
Klemklem

Toril sa...

Jeg sier meg helt enig med Nina her! ^
Du ser kjempeflink ut!!

*applauderer*

Og ja, du er ekkel brun ;)

Mamma og pappa sa...

Ja dette var da veldig inponerende, du har ikke bare blitt flink til å kite, men også til å mestre vann og ikke minst tang, Det er jo flott.Jeg er hjemme fra jobben, nå har jeg hatt migrene i2 dager, så da har han sikkert troffet med nålene sine, for jeg har vært sikkelig skrall. I morgen er det lørdag og da skal jeg på jobb,Hilsen Mamma.

Mamma og pappa sa...

Nå har vi sett på filmsnutten mange ganger både jeg og pappa, det er vel filmet med videokamera. Dette er virkelig morro for oss her oppe i vinterkulda.Har vært på jobb i dag, men fortsatt vondt, uff uff,nå ikveld er jeg bra. Vifår besøk av Brede i kveld.Toril er på hytta sammen med mammaen ,.Hilser fra pappa han syntes du er kjempetøff. Mamma.

Guro sa...

Uff det høres ikke noe godt ut mamma, god bedring!
Vi koser oss veldig her nede, men kjenner at det skal bli godt å komme hjem også :) nå skal vi på strande for å se om det har kommet noe vind!
Glad i dere :)