mandag 8. desember 2008

Livet på stranden :)

Legger bare ut noen bilder i dag, vi lever stort sett på stranden ;)Koser meg ute i det turkise vannet :)Veldig stolt av meg selv her, klarte å få opp kiten av vannet helt alene :DDyp konsentrasjon..
En liten kiteskade på Kim sin legg.

7 kommentarer:

Toril sa...

... og hva har du rundt beinet ditt på det øverste bildet...?

Toril sa...

Hihi, jeg trodde det var leggen din, og trodde du hadde boikottet å barbere leggene :P

Guro sa...

hehe, derfor jeg måtte presisere at det var Kim sitt bein ;)

Guro sa...

Tror bare at det er vann jeg, Toril :) ellers har jeg et ankelbånd rundt der.

Toril sa...

Aha, det så ut som det var en pose eller noe .. Hehe.
Jaja, godt å se du har beina i behold iallefall :)

Hilse kimmelim da!

Mamma og pappa sa...

Hei _Guro. Her går livet sin vante gang, Det nærmer seg jul, Vi kommer nok tilå feire julaften hos Brian og Bente, det blir koselig, tenk så rart å ikke lage mat til alle. Mormor har falt å slått seg igjen, dennegangen hos legen. Hun kuttet seg i håndleddet, men brakk ikke noe. Her i gården er det bare holke, men ut skal de, at de tør. Her er det håndballEM, noe du kanske ikke er klar over. Det er like spennende somvanlig. I går slo Norge Danmark,det var en flott kamp, Igår var Hans Erik her ,vi får ikke porten til å virke som den skal, men fikset det. De liker seg godt i Hørdalen sa han. Heidi hadde sagt opp jobben sin, hadde ikke tengt på noe nytt, de hadde 9 hunder, 2 hester og katter. Nå må jeg slutte, skal jo på jobben, og jeg skriver jo så sakte. Kos dere i solen. Klem mamma.

Toril sa...

Vi er sikre på at du har tatt deg tatovering vi.. Hihi... Var det store samtaleevnet rundt middagsbordet på fredag ;) Men hvordan skulle du overlevd smertene? :P Hihi.

Her er det lite vinter, det er grått og kjedelig ute, og minimalt med snø. Jeg gleder meg til jeg skal reise avgårde nå, er jo ikke så lenge til..
Dere er vel halvveis dere omtrent? Fra dere reiste til dere kommer hjem igjen?

Nei, dere får ha en god dag videre. Skal hilse fra både Donnie og Bajas ved min side!

(Jeg fikk nytt kamera av Brede i julegave!!) Gjett om jeg ble glad!