fredag 5. desember 2008

Trener på å kite!

Det er et fantastik dyreliv her, vi ser noe nytt hver dag!


Alt fra kenguruer, ørner, struts, til rokker og småfisk. Jeg har nesten sparket borte i en rokke som svømte rett foran føttene mine.


Og vi har en ganske stor edderkopp ute på terrassen vår, den koser seg stort om kvelden.. Vi går omveier for å ikke komme i nærheten ;)Det har vært to dager med litt lite vind nå, men i går fikk jeg lekt meg med kiten, og jeg merker at jeg får mer og mer kontroll. I går var jeg ute i vannet alene, og det gikk fint helt til kiten falt ned.. Da fikk jeg litt hjelp av Kim og klarte å få den opp igjen :D Må trene mer på det.


Vi skal på stranden i dag også, så da er det bare å trene mer, får vel prøve å komme meg opp på brett snart!Gjett om jeg koser meg :D


Alle bildene fra Desember kan dere se her


Her har temperaturen kommet seg masse siden vi kom hit, og det er deilig å varmt fra tidlig på morgenen. Da sitter jeg ute på terrassen, spiser frokost, leser krim og soler meg!


Vi har et bakeri rett over veien her og det er fantastisk deilig å spise ferske rundstykker til frokost hver morgen :D Og Nina, frukten er fantastisk god her :)


Syntes det er veldig moro at dere skriver inn kommntarer her, mamma og pappa dere er super flinke begge to :D


Mange klemmer :D

7 kommentarer:

Mamma og pappa sa...

Ja du kan tro det har kommet masse snø her, Ja, detskal bli gøy til sommeren. da kan vi være med dere til Vitensand å se dere kite.Jeg syntes det er så gøy med dette her,så jeg forter meg hit inn hver morgen for å se om det er noe nytt fra deg.Hilsen mamma.

Mamma og pappa sa...

Fine bilder av deg Guro i vannet. Det virker som dere koser dere ordenlig og med bakeri på den andre siden av gaten. Det hadde vært noe for meg også. Det har kommet tre brev til deg Guro, to fra Møller Bilfinans og ett fra Storebrand. Hva vil du vi skal gjøre med dem?

Nina sa...

Du...har du forresten finni noe nick pä navnet ditt? Er det blitt Layd G eller hva? Spis litt deili frukt for meg og da!!!Natta ;)

Susanne sa...

Huff, jeg er dårlig på å legge igjen spor etter meg.. Men er veldig moro å se at dere koser dere! Herlige kitebilder da Guro :) Du har en jobb å gjøre når du kommer hjem.. da må du lære meg det skikkelig! Her hjemme er det travelt og mye som skal i boks før ferie. Satser på fri i romjula, så da blir det litt langfri på meg :) Tror mamma'n din savner deg veldig forresten.. ;) Kos dere videre med sol, bading, kiting, mat og alt som følger med.
Smask!

Mamma og pappa sa...

Jeg brukte kamera mitt idag og så fant pappan ikke igjen bildene fra i år. Brede mener de er lagt inn på pc "vår" men vi veit ikke hvor vi skal finne dem.

Toril sa...

Det er ikke bare Susanne du må ha en skikkelig opplæring med, Guro... :) Hehe.

Ser ut som dere har det knall. Merker at jeg gleder meg mer og mer for hver dag til jeg skal til Hawaii også :)

Guro sa...

Hei alle sammen :)

Tusen takk for alle kommentarene, det er super hygglig!
Susanne: da må jeg nok bli veldig mye flinkere først, skulle egentlig prøve på brett i dag, men været er ikke helt på vår side.. Hils alle på jobben masse :)

Mamma og pappa: jeg husker ikke helt hvor bildene ligger jeg, men tror det skal være en mappe der som heter "Mamma og pappa"
Vi skal prøve å lage sandengler til dere en dag :)

Nina: dårlig med kalle navn her, så det er alltid like moro å hilse på nye folk ;) de uttaler det Gyro ;)

Toril: jeg må nok bli ganske mye flikere før jeg kan lære bort noe som helst, er veldig mye å passe på og huske på :) men jeg trener litt hver dag :)