mandag 29. desember 2008

Nå har vi reist litt rundt, vi var noen dageri Fremantle. Gikk på marked, og det var veldig mye spennende å se :) må en tur tilbake, var en del ting jeg kunne tenke meg å ha med meg hjem ;)

Vi har kjørt langs kysten og sett turkist hav og hvite strender på rekke og rad.

1 juledag var vi på en strand og grillet og campet sammen med 10 andre kitere, dagen etter gikk turen til Maragert River, det var et veldig hyggelig lite sted, med hundrevis av vingårder :) Skal ta en tur innom før vi skal hjem :)

Vi kjørte også litt lenger sør ned til Augusta, tok turen ned for  se om det var vind der.. noe det ikke var.. Planen var å kjøre til et sted som heter safety bay, helt til vi fikk en mld om at en mann hadde blitt tatt av hai der...  så da havnet vi i Lancelin igjen for noen dager. Vi skal inn til Perth igjen på nyttårsaften. Da skal jeg få med meg litt shopping og vi skal også på tur til Rottnest island! Glede seg :)

Håper at alle har hatt en fin jul hjemme, ønsker dere en flott nyttårsfeiring :)

4 kommentarer:

Mamma og pappa sa...

Her er alt stille og rollig. Det er bare Flisa og meg som er hjemmme. Odd og jeg skal til Brede og Toril og fyre opp i parafinovnen, det er kaldt her i landet forstår du. Ellers er alt bra bortsett fra farfar som har fått blått øye.

Nina sa...

Du skal vist mye på vei hjem ;)
Et lite tips for Rottnes øya, vi så mange sånne "usynlige" maneter som svir noe j..... Bare så dere vet liksom :)
Om en liten stund er det samling på Kafka - kommer du en tur? :D

Godt nytt år! Sees til neste år ;)

Toril sa...

http://tgilberg.blogg.no/1230771189_2008_i_bilder.html :)

Silje sa...

Det ser ut som dere har det utrolig fint der nede, og jeg får ikke mindre lyst til å dra på tur av å se på de bildene. Jeg må si at jeg er noe overrasket av din kite-entusiasme, men det er jo helt strålende. Blir jo ikke kjedelig der nede da nei :) Var veldig rart at du ikke var hjemme i julen. Feiret jo jul med resten av Johannessens, så det var jo tydelig at verdens beste Guro manglet. Jeg skal sette i gang med alt nå til nyttår, du vet jo hvordan jeg er... skippertaksdronningen. Så nå er det bare grønt i kjøleskapet, treningen skal begynne og brylluppet skal planlegges og bestilles. Legger opp til mye jobbing på deg når du kommer hjem ;) hehehe... Bare tuller.. Gleder meg til å se deg igjen og håper du har det strålende der nede og nyyyter turen.. Jeg tror jeg vet hva jeg skal spare til når jeg har fått unna dette bryllupet :)
Klemmer fra kalde sofakroken..