tirsdag 23. desember 2008

koser oss i perth

Da har vi vært noen dager i perth. Vi har vært så heldige at vi har fått bo noen dager hos to kitere som vi ble kjent med i Lancelin, godt å slippe å sove i bilen :)

Vi har for det meste vært på stranden, Kim lander triks etter triks, jeg trener på å kjøre å brettet. Jeg har nå kjøpt mitt eget brett, og er veldig fornøyd med det :)Dere kan se flere bilder her

I morgen er det jo juleaften, så da skal vi på julefest hos ei norsk jente som bor her, og 1 juledag skal vi grille på stranden. Kan ikke si at vi har noen julefølelse akkurat, men er jo alltid hyggelig med en fest.

Ønsker dere alle en fantastisk jul :)

Mange klemmer!

3 kommentarer:

Brede sa...

God jul til dere også :)

Her er det 0,0,0 mm med snø og kaldt!

Du får hilse kimmelimmeren og si god jul.

Ha en flott feiring lille søster :)

Mamma og pappa sa...

God jul.Til dere begge, nå har vi feiret juleaftenhos Brian og Benteog Vemund. Det var så koselig.det var pakker til langt opp på treet.Vemund sovnet etter vi hadde spist og var ikke noe blid når Marit vekte han,men så kom nissen, og da var alt bra, vi åpnet pakker i 22222222222222 timer, Alle fikk mye fint, vi fikk maleri av hytta det var kjempefint.Håper alt er bra med dere, det var utrolig mange flotte bilder du hadde lagt ut, og så flink du var blitt med kiten....Skulle hilse så mye fra alle i går. Odd tok tilog med en skål for dere. Kos dere videre. Hilsen mamma og Mira...Ps jeg har kjøpt Nemi julehefte til deg. jeg har tyv lest litt.

http://www.edupics.com/santa-claus-t8642.jpg

Mamma og pappa sa...

Det såret til farfar kommer nok til å banke noen dager. men det sluttet å blø, så han behøvde ikke sy, Nå venter vi påToril og Brede, de kommer til middag,indrefilet og chips, høres ikke det godt ut? Men dere sover vel nå dere? KL. er nå snart 1700 her hos ossssssssssssssssssssss,