søndag 16. november 2008

Fremme i Perth!

Første stopp var Fankfurt, en utrolig stor flyplass hvor vi måtte ta tog fra den ene terminalen til den andre. Men vi fant da fram til gaten tilslutt ;)

I Singapore var vi bare litt over en time, den timen brukte vi på å sitte ute på takterrasen, sammen med massevis av katuser og palmer. Og det var 30 deilige grader!

Etter en del flybytter, og venting på forskjellige flyplasser har vi kommet oss fram! Turen fra Singapore til Perth var nok en lang flytur uten søvn... Skal bli godt å komme fram til leiligheten og få en seng å ligge i :)

I det vi skulle lande her i Perth, merket vi at nedstigningen var veldig turbulent, og akkurat i det hjulene kom ned i bakken, merket vi at hele flyet var skjevt. det som skjedde da var at vi måtte lette igjen og prøve å lande på nytt! Vinden varrierte fra 30-50 km i timen! Det andre forsøket gikk helt fint, og det var veldig godt å komme seg ut av flyet.

Vi landet i Perth rundt kl 3 på natten og fram til nå kl 7 har jeg forsøkt å få litt søvn uten hell (så hvis det er en del rare formuleringer eller skrivefeil kommer det no k av at jeg ikke har sovet på nesten to netter...)

Nå er planen å komme seg opp til Lncelin hvor vi skal bo den første måneden.

Ha en fin dag alle sammen :)

2 kommentarer:

Susanne sa...

Oj oj, det hørtes ut som en lang lang reise.. Men det er nå herligheten begynner!! Kos dere masse.
Klem Susanne

Mamma og pappa sa...

hei dere to.dere har det bra ser jeg. vi hadde besøk av brede og toril i går. kattene hadde det bra,ajt vel her. klem fra mira og mamma